Fysiek Operatheater dat beweegt

opera theater amsterdam vimeo opera theater amsterdam vimeo opera theater amsterdam youtube instagram

Bestuur OTA | Opera Theater Amsterdam

Marene Elgershuizen | voorzitter
Marc Maris | secretaris
Jacco van Sandijk | penningmeester

Marene studeerde naast haar zangstudie af in Geschiedenis en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie Genocide Studies, Conflict Studies en Egodocumenten. Naast haar zingen is zij graag maatschappelijk betrokken en zet zich daarom in haar vrije tijd in voor onder andere LHBTI-rechten en Vrouwenrechten. 

Marc studeerde Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als artistiek medewerker van de Nederlandse Dansdagen en dramaturg werkte hij met verschillende choreografen en theatermakers. Hij was in deze functie inhoudelijk medeverantwoordelijk voor het programma en de eigen projecten van het festival. Eerder was Marc betrokken bij Festival Cement, SPRING en het Zeeland Nazomerfestival. momenteel is hij directeur van het Jonge Harten Festival in Groningen.

Jacco is opgeleid als Jungiaans dieptepsycholoog. Hij werkt als coördinator bij Stichting de Brouwerij waar hij verantwoordelijk is voor het vrijwilligerswerk. Buiten De Brouwerij organiseert hij in de zomermaanden evenementen als het Kwaku Summer Festival en het Vondelpark Openluchttheater. Tevens is hij een van de organisatoren van Crazywise.